nudimo vso pozornost in domačnost

Vprašanja / rezervacije

Za vse informacije ali rezervacije nas lahko pokličete na številko: 07 49 61 057 ali 041 381 271.
Informacije in rezervacije lahko zahtevate tudi preko spletnega obrazca.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Sporočilo ni poslano. Prosimo, preverite podatke

Psihoterapija za pare

Hiter tempo življenja, dolgi delovni urniki, kronično pomanjkanje časa, izčrpanost in izgorelost so samo nekateri dejavniki, ki človeka pripeljejo do točke, ko se še samo drži na površju in vso energijo namenja svojemu delu, otrokom in napredovanju v službi. Poskrbi za vse kar dandanes dojemamo kot nujno, presliši pa svoje najglobje potrebe in potrebe partnerja. Ko  odnos dovolj prerase plevel nenegovanja, postane težko in na žalost (pre)velikokrat pretežko, da bi se par odpravil zdraviti in urejati odnos. 

Širok nabor znanja, tehnik in psihoterapevtskih pristopov smo zavili v edinstven intenziv, kjer se podajo skupaj na pot pari, ki želijo izboljšati svoj odnos, ga morda celo rešiti ali se preventivno naučiti ljubeče varovati, ohranjati in negovati plemenitost odnosa, iz katerega nenazadnje črpajo vso moč in ljubezen otroci. Trije, štirje ali več parov (do šest) so zaključena skupina, ki se podajo na skupno potovanje, ki traja od petka zvečer, pa do naslednjega petka do enajste ure. Skozi potovanje spoznavajo sebe, svojega partnerja, prepoznavajo strahove, ki jim onemogočajo, da bi zaživeli svobodno in se naučijo novih, učinkovitih tehnik za spopadanje s t.i. negativnim. Vsega se naučimo izkustveno. 

Vsak par ima svojo dvoposteljno sobo s kopalnico. Na kmetiji prijazno poskrbijo za tri obroke na dan s kavo in sokovi. Program poteka od 9h zjutraj do 21h zvečer. Izjema je prvi, spoznavni petek, ko začnemo ob 18h, zadnji petek pa končamo ob 11h. 

S tedensko terapijo rušimo napačne predstave in se pomikamo naprej.

Z delavnicami strnemo nekaj tedenskih terapij in moč, s katero delamo, se podvoji.
Z intenzivi strnemo nekaj delavnic, moč, ki se rodi na intenzivu se pa lahko primerja z močjo vulkana.

Zato vas prijazno vabimo, da se prijavite v intenziv »Partnerska centrifuga«, ki bo potekal na naši kmetiji od 23.8.2019 do 30.8.2019!