nudimo vso pozornost in domačnost

Nastanitve


Naša kmetija gostom nudi tudi nastanitvene kapacitete. Za vas imamo na voljo 10 sodobno opremljenih sob, v katerih se občuti naš način življenja, ki poteka v sožitju z naravo.Sobe odražajo neposredno povezanost z naravo, saj so opremljene s pohištvom iz naravnih materialov, iz lesa naših gozdov.  Za druženje, je na voljo tudi skupen prostor s kuhinjo in teraso. Za piko na i, pa smo uredili tudi finsko savno, nad katero se gosti še posebej navdušujejo.

Za otroke
Vašim otrokom pri nas ne bo dolgčas, saj lahko na naši turistični kmetiji hranijo, crkljajo domače živali, jezdijo osličke in konje. Na voljo so tudi peskovnik, tobogan, igrišče za odbojko, mali nogomet, košarko, gugalnice... Pri nas lahko otroci začutijo, kakšno je bilo življenje včasih.
Sodelujejo lahko v različnih delavnicah, peka kruha, piškotov, oskrba živali... Ustvarjanje z naravnimi materiali. Pohod z osličkom do bližnjega hriba, ob poti opazujejo naravo in procese v njej.
Otroci pa najbolj uživajo v čofotanju v našem bazenu.
soba 4sobasavnasoba 6skupen prostorsoba 6 1

Cenik

Pri Martinovih 10
CENIK NOČITEV IN POLPENZIONA 2024 po osebi
  • Nočitev z zajtrkom: 39€
  • Večerja: 13€
  • Polpenzion: 52€
Cena za enoposteljno sobo je 20% višja.
Dodatno ležišče v sobi: 15,00€ / noč.

Turistična in promocijska taksa:
2,50 € za odraslo osebo na dan
otroci od 6. – 18. leta: 1,25 € na dan

Popusti za otroke:
do 2,99 leta: GRATIS*
3,00 -  11,99 let: 40 % popust

* Opomba: Če sta v sobi dva ali več otrok, ki so stari pod 2,99 let, se popust; brezplačno bivanje, upošteva samo za enega otroka.  Vsak naslednji otrok ima 40% popust.

Izposoja otroške posteljice: 8,00 € /noč 

Doplačilo za hišne ljubljenčke: 15,00 € /noč

Zaključno čiščenje sobe: 10€/ soba